Interpretare Vise cu Cosciug,sicriu

 

   Sicriul din visul tau are interpretare ca uter, burta. Ar putea simboliza de asemenea, temerile si gandurile de moarte. In cazul in care sicriul este gol, atunci aceasta denota diferente ireconciliabile. Pe de alta parte, sicriul reprezinta idei si obiceiuri care nu mai sunt utilizate si pot fi uitate. De exemplu, in cazul in care sicriul este alb, atunci se refera la inocenta pierduta. A vedea un corp intr-un sicriu in visul tau inseamna ca treci printr-o perioada de depresie. Te poti simti limitat, constrans si lipsit de libertate personala. Ar putea fi un deces sau o situatie ciudata sau o problema din viata ta care trebuie analizata. E momentul sa inchei aceasta situatie sau relatie.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cosmar : Cand visezi ca ai un cosmar are interpretare ca esti exagerat de indulgent si ai o viata de exces. Trebuie s-o lasi mai moale si sa-i permiti mintii si corpului ... :

          Covor : A vedea un covor in vis reprezinta calea ta de a te proteja de la realitatile dure ale vietii. Pe de alta parte, un covor are interpretare ca lux, confort si ...