Interpretare Vise cu Covor

 

   A vedea un covor in vis reprezinta calea ta de a te proteja de la realitatile dure ale vietii. Pe de alta parte, un covor are interpretare ca lux, confort si bogatie. Ia in considerare starea si modelele de covor si modul in care acesta corespunde cu ceea ce ti-ai propus pentru tine in viata. Poate ca visul vrea sa iti spuna ca refuzi sa te confrunti cu unele probleme si incerci sa le ascunzi ca praful sub covor? A visa ca intiinzi un covor intr-o camera are interpretare ca incerci sa iti faci viata mai confortabila. Visul poate fi de asemenea similar cu planificarea unor lucruri. Stabileesti noi proiecte. A visa un covor magic (covorul lui Aladin) implica dorintele tale de a scapa dintr-o situatie, relatie, sau de responsabilitati. Visul este similar cu un vis de zbor, ai putea sa consulti si interpretarea zborului.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Covrig : A vedea sau a manca un covrig in visul tau are interpretare ca exista un element cheie care lipseste din viata ta. Tu nu esti complet intreg. Alternativ, ... :

          Crab : A vedea un crab in visul tau inseamna perseverenta si tenacitate. Pe o nota extrema, ai putea fi prea dependent, prea atasat de ceva. Te agati de un efort ...