Interpretare Vise cu Crima

 

   Cand visezi ca ai comis o crima indica faptul ca pui capat unui obicei vechi si unui fost mod de a gandi. Acest lucru s-ar putea referi, de asemenea, la a termina o dependenta de ceva. Alternativ, visul arata ca ai o agresivitate sau fire reprimata. Retine, de asemenea, ca visele de omor apar frecvent in timpul perioadelor de depresie. Cand visezi ca ai fost martorul unei crime indica furie profunda fata de cineva. Ia in considerare modul in care victima reprezinta aspecte ale tale pe care doresti sa le distrugi sau sa le elimini. Cand visezi ca esti ucis are interpretare ca o relatie importanta si semnificativa a fost taiat. Incerci sa te deconectezi de la sentimentele tale. Visul poate fi, de asemenea, despre talentele tale nefolosite.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Crini : A vedea cale sau crini albi in visul tau are interpretare ca noi inceputuri, renastere si longevitate. In special, o cala sau un crin alb reprezinta puritatea, ... :

          Cristal : A vedea un cristal in visul tau inseamna plenitudine, puritate, vindecare, dezvoltare si unitate. El reprezinta Sinele tau superior. Visul poate fi o metafora ...