Interpretare Vise cu Crocodil

 

   A vedea un crocodil in visul tau are interpretare ca libertatea, puterea. Poate, de asemenea, sa te avertizeze de un pericol ascuns. Cineva de langa tine iti ofera un sfat prost si incearca sa te incline spre a lua decizii proaste. Deoarece crocodilii pot trai in apa si pe uscat, ei reprezinta, de asemenea, constientul si subconstientul si emotionalul si rationalul. Poate ca ceva iese la suprafata si esti pe punctul de a-ti da seama de noi lucruri. Pe de alta parte, crocodilul ar putea fi un aspect legat de tine, de atitudinea ta agresiva. Sau acesta poate dezvalui faptul ca esti nesincer, afisand emotii false si raspandind "lacrimi de crocodil". Cand visezi ca esti urmarit sau muscat de un crocodil denota dezamagiri in dragoste si in afaceri.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cuc : A vedea un cuc in visul tau are interpretare ca infidelitatea. Sau poate exista cineva in viata ta a carui prezenta este nedorita. Poate ca tu esti cel care ... :

          Cuib : A vedea un cuib in visul tau inseamna confort, siguranta, simplitate, protectie sau noi oportunitati. Ia in considerare starea cuibului si modul in care paralelizeaza ...