Interpretare Vise cu Curatenie

 

   A visa ca faci curatenie implica faptul ca elimini negativitatea din viata ta si incerci sa depasesti obstacolele majore. Te indrepti spre o noua etapa in viata ta. In special, daca faci curat in casa ta, atunci inseamna ca ai nevoie sa iti limpezesti gandurile si sa scapi de vechile obiceiuri. Pe de alta parte, visul poate fi o metafora pentru faptul ca ai nevoie sa spui lucrurile pe fata si sa marturisesti adevarul . Visul in care cureti un obiect reprezinta un aspect de al tau, pe care il consideri ca nu e asa cum ar trebui sa fie. Cand visezi ca tu esti cel ce curata frigiderul sau un cuptor, acestu lucru indica faptul ca ajungi la miezul problemei. Aceasta poate indica, de asemenea, sentimentul de negativitate si inferioritate. Te simti blocat in unele zone din viata ta. A visa ca iti cureti biroul are interpretare ca vrei sa scapi de poverile grele care te trag in jos. Iei de seama noile tale alegeri, decizii si noul sentiment de libertate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Curcubeu : Daca visezi un curcubeu, visul reprezinta speranta, succes si noroc de bani, prestigiu sau faima. Curcubeul este de asemenea, vazut ca o punte de legatura ... :

          Cursa : Cand visezi ca faci o cursa cu un animal sau vehicul visul are interpretare ca calea si directia in viata ta. Daca ai calatorit departe, atunci visul are ...