Interpretare Vise cu Curcubeu

 

   Daca visezi un curcubeu, visul reprezinta speranta, succes si noroc de bani, prestigiu sau faima. Curcubeul este de asemenea, vazut ca o punte de legatura intre partea ta pamanteasca si partea inalta, spirituala a ta. Visul se refera la bucurie si fericire in relatia ta. Alternativ, curcubeul implica faptul ca problemele tale sunt aproape pretutindeni. Binele va iesi din problemele tale. Doar fii prezent. In cultura occidentala, curcubeul este un simbol de mandrie gay. Daca visezi un curcubeu complet alb visul inseamna spiritualitate si puritate sporita. Cand visezi ca ceva este colorat ca un curcubeu inseamna ca ai nevoie sa vezi lucrurile intr-o lumina mai pozitiva. Trebuie sa fii mai optimist. De asemenea, sa iei in considerare semnificatia acelui obiect. Cand visezi ca parul tau este colorat curcubeu se refera la felul tau vesel si lipsit de griji. Esti condus intr-o directie spirituala pozitiva.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cursa : Cand visezi ca faci o cursa cu un animal sau vehicul visul are interpretare ca calea si directia in viata ta. Daca ai calatorit departe, atunci visul are ... :

          Curte : A vedea o curte curata si bine intretinuta reflecta abilitatea ta de a mentine si de a organiza aspecte ale vietii tale din afara casei, cum ar fi munca si ...