Interpretare Vise cu Cutit

 

   Cand visezi ca porti un cutit, inseamna furie, agresivitate si/sau separare. Poate fi ceva in viata ta de care vrei sa scapi sau sa-l tai. Poate ca ai nevoie sa tai legaturile sau sa rupi o relatie. Fii mai decis. Alternativ, un cutit se refera la o anumita tensiune sexuala sau confruntare sexuala. In cazul in care cutitul este bont, visul denota ca munca ta iti va aduce un mic castig sau nimic. Cand visezi ca esti ranit de un cutit, visul este simbolic pentru agresiune masculina sau animalica. Daca visezi pe cineva care detine un cutit, visul sugereaza lipsa de control sau de putere intr-o situatie sau relatie. Alternativ, persoana care detine un cutit in visul tau poate simboliza o figura masculina dominanta in viata reala. Daca visezi un cutit electric, visul indica puterea ta de a gasi adevarul unei situatii repede.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Cutremur : Daca visezi un cutremur visul are interpretare ca te confrunti cu o majora zdruncinare, care ameninta stabilitatea si temelia ta. Visul subliniaza insecuritatea ... :

          Dalta : Daca visezi un cutremur visul are interpretare ca te confrunti cu o majora zdruncinare, care ameninta stabilitatea si temelia ta. Visul subliniaza insecuritatea ...