Interpretare Vise cu Dans

 

   Cand visezi ca dansezi semnifica libertatea de orice constrangeri si restrictii. Viata ta este in echilibru si in armonie. Dansul reprezinta, de asemenea, frivolitate, fericire, gratie, senzualitate si dorinte sexuale. Ai nevoie sa incorporezi aceste calitati in viata de veghe. Cand visezi ca dansezi cu un partener semnifica intimitate si o uniune a aspectelor masculine si feminine ale tale. Daca conduci dansul, atunci acesta indica faptul ca detii controlul asupra vietii tale personale. Aceasta ar putea insemna, de asemenea, ca esti exagerat de agresiv si asertiv. Cand visezi ca te cheama cineva la dans, aceasta subliniaza ideea ca iti place sa fii condus. Simti ca ai nevoie de cineva pentru a fi complet si in armonie. Cand visezi ca dansezi cu fosta ta / fostul tau reprezinta acceptarea deplin a lui pentru persoana care el sau ea a fost. Despartirea a fost o decizie pozitiva. Cand visezi ca participi sau mergi la un dans indica o sarbatoare si incercarile tale de a atinge fericirea. A vedea copii care danseaza in vis indica o viata de familie fericita. A vedea un dans ritual in visul tau denota nevoia ta de a intra in contact cu spiritualitatea ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Data : Sa viseze la o data, adica la o anumita luna, zi si an, reprezinta trecerea timpului si evenimentele din trecut. Visul poate fi, de asemenea, o amintire a ... :

          Decapitare : Cand visezi ca tu sau altcineva este in curs de a fi decapitat semnifica judecata slaba sau o decizie proasta pe care ai facut-o si acum o regreti. Nu gandesti ...