Interpretare Vise cu Degete

 

   A-ti vedea degetele vis are interpretare ca dexteritate fizica si mentala. Ele indica manipulare, actiune si comunicare non-verbala. Cand visezi ca-ti cad degetele, atunci se are interpretare ca ii permiti unei situatii sa te domine sau sa dicteze cum te comporti. Este posibil ca, literalment, viata ti se scurge printre degete. Cand visezi ca iti incrucisezi degetele are interpretare ca optimism, succes, noroc si speranta. Cand visezi ca degetele tale sunt ranite sau au fost taiate indica anxietatii cu privire la capacitatea de a realiza anumite sarcini solicitante intr-o situatie din viata de veghe. A visa ca un deget este indreptat spre tine inseamna auto-culpabilizare sau vinovatie. Poate ca ai facut ceva si te temi ca vei fi descoperit. Sa visezi despre degetul mic reprezinta puterea mentala, intelectul, memoria si puterea de comunicare. Sa visezi la degetul aratator are interpretare ca numarul unu. Aceasta inseamna, de asemenea, autoritate, directie, si judecata. Visul tau incearca sa puna punctul pe i. A visa degetul mijlociu denota prudenta, practicalitate, responsabilitate, si munca grea. Alternativ, degetul mijlociu are interpretare ca un falus sau o insulta. A visa degetul inelar reprezinta succes, popularitate si creativitate. Ea are, de asemenea, asociatii cu casatoria, uniune, angajamente si probleme ale inimii. In secolul XV in Anglia, degetul inelar era folosit de medici pentru a amesteca si gusta medicamentele pe care le inventau si, prin urmare, degetul inelar poate fi simbolic pentru vindecare sau pentrunevoia de a fi vindecat.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Deghizat : Cand visezi ca esti deghizat indica faptul ca te ascunzi de ceva sau de cineva in viata ta de veghe. Este timpul sa te confrunti cu realitatea si sa nu te ... :

          Delfini : A vedea un delfin in visul tau are interpretare ca indrumare spirituala, intelect, atribute mentale si incredere emotionala. Visul este de obicei unul inspirational, ...