Interpretare Vise cu Dezbracat,Gol

 

   Cand visezi ca esti gol denota teama de a fi descoperit si expus pe activitatile tale. Simti ca esti judecat gresit. Cand visezi ca descoperi brusc ca esti dezbracat si incerci sa te acoperi semnifica vulnerabilitatea la o situatie. A vedea un om gol in visul tau si esti dezgustat de acesta reprezinta o oarecare neliniste despre descoperirea adevarului gol-golut despre acea persoana sau situatie. Se poate, de asemenea, prezice o poveste de dragoste ilicita, o pierdere a prestigiului sau o activitate scandaloasa. Pe de alta parte, daca accepti nuditatea altcuiva, atunci inseamna ca poti vedea prin ei si intentiile lor. Sau poate ii accepti complet pentru ceea ce sunt ei. Daca nu iti pasa de nuditate altcuiva, atunci se are interpretare ca trebuie sa inveti sa nu te temi de respingeri. Cand visezi ca toata lumea este dezbracata, cu exceptia ta implica faptul ca exista ceva ce ascunzi altora. Aceasta poate insemna, de asemenea, ca esti nervos in legatura cu ceva. Alternativ, visul indica faptul ca esti exagerat de critic cu altii. In loc de a-i accepta pe ceilalti pentru ceea ce sunt, ai tendinta de a le gasi defectele.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Deznadejde : Cand visezi ca esti in deznadeje reprezinta multele greutati si cruzimile pe care le vei experienta in viata de veghe. Sa visez ca altii sunt in deznadejde ... :

          Dezonoare : Cand visezi ca ai fost dezonorat indica rusinea fata de ceva ce ai facut in viata ta reala. Simti ca sentimentul tau de moralitate si reputatia ta sunt compromise. Cand ...