Interpretare Vise cu Diamante

 

   A vedea diamante in vis semnifica integritatea de sine. E posibil sa gasesti momente de claritate in chestiuni care au fost neclare pana acum. Alternativ, el reprezinta vanitatea si natura ta neschimbatoare sau neinduplecata. Poate te distantezi de ceilalti. A primi bijuterii cu diamante in visul tau inseamna dragoste, angajament si daruire. Daca ai pierdut bijuterii cu diamante, atunci ea indica dificultati in relatia ta de dragoste. Aceasta poate fi, de asemenea, analog cu greutati financiare. Cand visezi ca un diamant este fals are interpretare ca incerci sa fii altcineva decat esti cu adevarat. Alternativ, visul poate indica faptul ai un stil de viata nealiniat la mijloacele tale financiare. A vedea o forma de diamant in vis are interpretare ca multele directii pe care le poti alege in viata. Trebuie sa-ti re-evaluezi obiectivele si modul cum ai de gand sa le atingi.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Diaree : Cand visezi ca ai diaree inseamna ca o parte din viata ta a iesit de sub control. Nu mai poti sa-ti stapanesti emotiile puternice si trebuie sa le scoti rapid ... :

          Diavol,Satana : A vedea diavolul in visul tau inseamna frica, limitari, si aspectele negative ale tale. Ai putea adaposti sentimente de vinovatie. Este timpul sa eliberezi ...