Interpretare Vise cu Diavol,Satana

 

   A vedea diavolul in visul tau inseamna frica, limitari, si aspectele negative ale tale. Ai putea adaposti sentimente de vinovatie. Este timpul sa eliberezi aceste sentimente. Alternativ, diavolul reprezinta inteligenta, siretenia, inselaciune, si istetime. Cand visezi ca te lupti cu diavolul indica faptul ca vei reusi in infrangerea dusmanilor tai. Cand visezi ca diavolul vorbeste cu tine are interpretare ca vei gasi anumite ispite greu de rezistat, chiar daca stii ca nu este in interesul tau. Cand visezi ca tu si diavolul sunteti prieteni are interpretare ca esti usor de influentat si ca poti fi convins sa faci ceva ce nu vrei neaparat sa faci. Alternativ, s-ar putea sa ai de-a face cu probleme de moralitate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Dictator : A vedea sau a visa ca esti un dictator are interpretare ca trebuie sa fii mai flexibil si deschis in gandire si in luarea deciziilor. Esti prea posesiv. Dictatorul ... :

          Dieta : Cand visezi ca ai o dieta are interpretare ca te auto-pedepsesti. Te simti limitat la ceea ce vrei sa faci cu adevarat. Alternativ, indica auto-disciplina ...