Interpretare Vise cu Discurs

 

   Cand visezi ca vorbesti in public indica faptul ca trebuie sa-ti exprimi sentimentele si gandurile tale cu voce tare. Ai nevoie de a comunica ceva important si / sau urgent. Alternativ, visul poate evidentia frica si nervozitatea de a vorbi in public, mai ales daca trebuie sa faci un discurs in curand. Ia in considerare atitudinea si comportamentul publicului. Poate ca iti este frica de a fi controlat pentru actiunile tale sau de a fi judecat de catre altii. Este, de asemenea, un tip de vis de anxietate in cazul in care te simti expus. Cand visezi ca nimeni nu asculta discursul tau are interpretare ca nu esti recunoscut pentru munca ta sau pentru realizarile tale. Poate ca te simti ignorat sau neglijat. A auzi pe cineva vorbind in public in vis are interpretare ca sentimentele tale interioare sunt facute cunoscute celor din jurul tau. Ia in considerare ceea ce se spune in discurs. Daca auzi un politician dand un discurs, atunci acesta reprezinta egoismul sau inselaciunea.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Disectie : Cand visezi ca diseci ceva are interpretare ca incerci sa ajungi la miezul unor probleme. Alternativ, visul poate indica faptul ca analizezi prea mult o situatie ... :

          Disputa,Cearta : Cand visezi ca ai o disputa cu altii are interpretare ca incerci sa rezolvi un conflict intern sau o problema nerezolvata in viata de veghe. Ia in considerare ...