Interpretare Vise cu Divort

 

   Cand visezi ca ai un divort are interpretare ca trebuie sa diferentiezi intre diferitele lucruri din viata ta si sa le prioritizezi. Poate ca trebuie sa te desparti de unele probleme sau aspecte al tale. Alternativ, visul arata ca ai o teama de separare sau o teama de a fi singur. Ai putea fi nemultumit de relatia ta actuala. Daca parintii tai nu sunt in curs de divort, dar tu visezi ca ei sunt divortati sau ca sunt in curs de obtinere a unui divort, subliniaza conflicte in propriul sine. Te confrunti cu a face pe plac ambilor parinti fara a dezamagi pe vreunul dintre ei. Visele de divort pot reflecta evenimentele din viata reala si stresul pe care divortul poate sa-l aduca. Te-ai putea intreba daca ai facut o greseala in anumite situatii sau decizii. Visele de divort implica, de asemenea, o faza de tranzitie. Este timpul sa schimbi obiceiurile vechi.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Doctor : A visa ca mergeti la doctor indica nevoia de vindecare emotionala si spirituala. Visul ar putea evidentia, de asemenea, probleme medicale. Poate ca este timpul ... :

          Doliu : Cand visezi ca esti in doliu are interpretare ca iti reprimi durerea. Poate ca ceva te deranjeaza mai mult decat iti dai seama. Ai nevoie sa-ti exprimi tristetea ...