Interpretare Vise cu Dragoste

 

   Un vis despre dragoste sau de iubire, sugereaza sentimente intense referitoare la o relatie din viata reala. Visul se refera la multumirea ta cu ceea ce deja ai si unde traiesti. Pe de alta parte, visul poate fi compensatoriu si implica faptul ca nu primesti suficienta iubire in viata ta. Noi tanjim in mod natural dupa sensul de a apartine cuiva sau de a fi acceptat. Daca visezi un cuplu de indragostiti sau dragoste exprimata pentru oricine, visul indica succesul de urmat pentru tine. Cand visezi ca prietenul tau te iubeste, poate fi una dintre dorintele de implinit. Poate ca ai dezvoltat sentimente pentru prietenul tau si te intrebi ce simte el. Preocuparea ta a gasit drum in mintea ta visatoare. Pe de alta parte, visul poate sugera ca ai acceptat anumite calitati ale prietenului tau si le-ai incorporat in propriul caracter. Cand visezi ca faci dragoste in public sau in diferite locuri, visul se refera la un aspect sexual evident sau la o necesitate. Visul poate sa spuna ca ai nevoie sa te exprimi mai deschis. Alternativ, visul reprezinta perceptiile despre propria ta sexualitate in contextul normelor sociale. Te poti intreba despre sentimentele tale referitoare la sex, casatorie, dragoste si rolul conceperii. Daca visezi o iubire pierduta de-a ta, visul reprezinta o relatie idealista. Esti in cautarea dragostei, a excitarii si prospetimii care lipseste in relatia ta actuala.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Dreapta : Sa visezi partea dreapta reprezinta realitatea constienta, actiunea deliberata si gandurile rationale. Visul poate fi, de asemenea, un joc de cuvinte cu privire ... :

          Droguri : Cand visezi ca esti in posesia sau iei droguri semnifica nevoia de o "rezolvare rapida" sau de o evadare din realitate. Poate te indrepti catre o alternativa ...