Interpretare Vise cu Droguri

 

   Cand visezi ca esti in posesia sau iei droguri semnifica nevoia de o "rezolvare rapida" sau de o evadare din realitate. Poate te indrepti catre o alternativa potential daunatoare ca o evadare imediata de la problemele tale. Intreaba-te de ce ai nevoie de drogurile din vis. Ce crezi ca vor face pentru tine drogurile? Cand visezi ca tu sau cineva face o supradoza de droguri are interpretare ca nu iti stii limitele. Poate te chinui prea tare. Alternativ, visul inseamna ca esti pe o cale de autodistrugere si trebuie sa faci unele schimbari semnificative. Cand visezi ca vinzi droguri reprezinta schimbarile din viata ta. Cand visezi ca ai fost drogat indica faptul ca refuzi sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Drujba : A vedea o drujba in visul tau indica faptul ca ceva drastic este pe cale sa se intample. Succesul va veni numai prin vointa. Alternativ, se are interpretare ... :

          Drum : Daca visezi un drum visul se refera la simtul tau de directie si modul in care iti urmaresti obiectivele. In cazul in care drumul este serpuit, curbat sau ...