Interpretare Vise cu Drum

 

   Daca visezi un drum visul se refera la simtul tau de directie si modul in care iti urmaresti obiectivele. In cazul in care drumul este serpuit, curbat sau accidentat atunci visul are interpretare ca vei intalni multe obstacole in atingerea obiectivelor tale. Este posibil sa te fi intalnit cu dificultati neasteptate. In cazul in care drumul este inchis, atunci visul reflecta alegeri controversate sau groaznice pe care le-ai facut sau le faci. In cazul in care drumul este neted si marginit de copaci sau flori, atunci visul denota un progres constant si urcare constanta pe scara sociala. In cazul in care drumul este drept si ingust, atunci inseamna ca drumul spre succes are loc asa cum a fost planificat. Daca visezi un drum necunoscut visul reprezinta o cale pe care nu te-ai aventurat. Vrei sa stabilesti o noua prioritate pentru ceva. Cand visezi ca o creatura amenintatoare este pe un drum paralel, o situatie ostila sau o persoana te intampina in viata reala. Este un obstacol pe care trebuie sa-l depasesti, indiferent de cat de intimidanta este situatia sau persoana care apare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Drumetie : Cand visezi ca faci o drumetie are interpretare ca auto-suficienta si abilitatile de supravietuire. Ati putea reflecta la toate obstacolele si adversitatile ... :

          Dublura : A-ti vedea propria dublura in visul tau este o reflectare a actiunilor tale negative. Visul iti arata consecintele actiunilor tale si ceea ce nu ar trebui ...