Interpretare Vise cu Dulap

 

   Cand visezi ca folosesti un dulap, visul semnifica aspecte proprii care au fost tinute ascunse in interior. Trebuie sa iei in considerare ce elemente si obiecte sunt in dulap. In special, daca visezi la un dulap scolar denota sentimente ascunse, cunostinte si atitudini de care ai nevoie ca sa inveti si/sau sa cunosti. Daca visezi un vestiar de sport visul se refera la abilitatile fizice pe care trebuie inca sa le recunosti. Te confrunti cu unele limitari fizice. Cand visezi ca nu poti deschide un dulap sau ca ai uitat combinatia, visul are interpretare ca nu esti sigur unde te afli intr-o anumita situatie. Simti ca ai pierdut un aspect propriu. Cu alte cuvinte, esti pe teren nesigur. Daca nu poti gasi dulapul tau, visul are interpretare ca nesiguranta cu privire la rolul sau pozitia intr-o situatie. Cand visezi ca altcineva utilizeaza dulapul tau, visul are interpretare ca cineva poate vedea prin tine si prin fatada ta. Simti ca aceasta persoana are acces la sinele tau ascuns.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Dulciuri : Cand visezi ca mananci dulciuri visul reprezinta indulgenta, senzualitate si placere interzisa. Poate ca ai fost privat de unele bucurii sau placeri iar visul ... :

          Dumnezeu : A-l vedea pe Dumnezeu in vis semnifica spiritualitatea si exprimarea sentimentelor tale despre divinitate. Dumnezeu are interpretare ca, de asemenea, o notiune ...