Interpretare Vise cu Dumnezeu

 

   A-l vedea pe Dumnezeu in vis semnifica spiritualitatea si exprimarea sentimentelor tale despre divinitate. Dumnezeu are interpretare ca, de asemenea, o notiune de neatins de perfectiune. Astfel, un astfel de vis poate evidentia luptele tale si si incercarea de a fi perfect. Cand visezi ca te inchini la Dumnezeu inseamna pocainta pentru actiunile si erorile tale. Cand visezi ca Dumnezeu vorbeste cu tine semnifica sentimente de vinovatie, pedeapsa vesnica, si blestem. Cand visezi ca Dumnezeu are cei mai albastri ochi se refera la conexiunea profunda si intima cu Dumnezeu. Prin ochii lui, vei vedea, de asemenea, intelepciunea si devotamentul. El este ghidul tau spiritual.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Durere : Cand visezi ca te doare ceva are interpretare ca esti prea dur cu tine, mai ales in cazul in care o situatie a fost scapata de sub control. Visul poate fi, ... :

          Dus : Cand visezi ca faci un dus limpede cu apa proaspata visul are interpretare ca reinnoirea si iertarea spirituala sau fizica. Te speli de poverile din viata ...