Interpretare Vise cu Dus

 

   Cand visezi ca faci un dus limpede cu apa proaspata visul are interpretare ca reinnoirea si iertarea spirituala sau fizica. Te speli de poverile din viata ta. Alternativ, visul poate fi o metafora ca "lingusesti" pe cineva cu cadouri sau dragoste. Cand visezi ca faci un dus cu apa murdara, noroi visul semnifica nenorociri si pierderi. Cand visezi ca faci un dus cu hainele pe tine inseamna ca, desi s-ar putea schimba aparentele exterioare, asta nu schimba cine esti pe interior. Alternativ, visul indica faptul ca esti dispus sa lasi garda jos. Pastrezi in continuare o bariera de protectie intre tine si ceilalti. Cand visezi ca faci un dus cu cineva visul are interpretare ca exista ceva de care ai nevoie ca sa "devii curat" sau sa te confesezi acestei persoane. Este timpul sa fii sincer. Probabil, visul iti spune ca ai nevoie sa lasi garda jos. Daca faci dus cu un grup de oameni, atunci inseamna ca te simti expus. Sentimentul de intimitate este invadat.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Dusman : Daca il visezi pe dusmanul tau, visul reprezinta idei opuse si atitudini contradictorii. Esti in perioada de negare despre ceva sau cineva pe care il respingi. ... :

          Eclipsa : Daca il visezi pe dusmanul tau, visul reprezinta idei opuse si atitudini contradictorii. Esti in perioada de negare despre ceva sau cineva pe care il respingi. ...