Interpretare Vise cu Elefant

 

   Daca visezi un elefant visul indica faptul ca trebuie sa fii mai rabdator sau sa ai mai multa intelegere pentru altii. Sau poate ca exista o memorie pe care o tii de prea mult timp blocata. Trebuie sa dai drumul trecutului. Elefantul este, de asemenea, un simbol al puterii, al fortei, credintei si intelectului. Alternativ, personalitatea introvertita a elefantului poate fi o reflectare a personalitatii tale. In special, daca vezi un elefant alb, visul are interpretare ca regalitatea. Cand visezi ca te afli pe un elefant visul indica faptul ca ai controlul subconstientului tau si asupra unor aspecte de care odata ti-a fost frica. Cand visezi ca te temi de elefant visul are interpretare ca exista o problema enorma pe care ti-e frica sa o confrunti. Cand visezi ca esti un elefant visul are interpretare ca ai nevoie sa faci opiniile tale cunoscute si punctele de vedere. Ai nevoie sa fii mai vocal si sa dai glas ideilor tale. Exprima-te. Alternativ, visand ca esti un elefant poate reflecta opiniile tale conservatoare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Elicopter : A vedea un elicopter in vis reprezinta ambitiile si realizarile tale. Te afli in urmarirea obiectivelor tale. Cand visezi ca esti intr-un elicopter indica ... :

          Elogiu : Cand visezi ca faci un elogiu visul are interpretare ca exista unele ganduri reprimate pe care ai nevoie sa le rostesti. Nu lasa aceste ganduri sau sentimente ...