Interpretare Vise cu Erotic

 

   Daca ai vise erotice aceasta reprezinta dorintele tale sexuale si apetitul tau sexual. Visul incearca sa reenergizeze viata ta sexuala, sa reaprinda pasiunea ta si te ajuta sa depasesti inhibitiile tale. Visul poate fi, de asemenea, un rezultat in urma vizionarii filmelor porno, filmelor erotice sau citind romane erotice. Visele erotice sunt vise obisnuite daca se apropie ziua nuntii tale. Acest lucru se poate datora intensitatii pasiunii sexuale cu partenerul tau. Visul de asemenea, se refera la noile roluri pe care le vei avea si incertitudinea ca le poti duce. Daca esti in convalescenta dupa un traumatism, interventii chirurgicale, durere sau boala, atunci poti de asemenea experimenta vise erotice. Visul poate oferi o amintire dramatica a vitalitatii si vivacitatii tale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Erou : Cand visezi ca esti un erou semnifica punctele tale forte interioare si punctele slabe. Visul se refera la capacitatea, determinarea si nivelul de incredere. ... :

          Eschimos : Daca visezi un eschimos visul reprezinta sentimentele tale reci si frigide. Mai are interpretare ca te adaptezi bine la o situatie actuala. Cand visezi ...