Interpretare Vise cu Explozie

 

   Daca visezi explozii visul are interpretare ca manie reprimata. Furia pe care ai tinut-o in tine a ajuns la suprafata intr-un mod puternic si violent. Subconstientul tau incearca sa obtina atentia ta. Cand visezi ca fata ta devine intunecata sau mutilata de explozii visul indica faptul ca te confrunti cu acuzatii nedrepte. Ca urmare, s-ar putea sa suferi de pe urma consecintelor. Cand visezi ca esti cuprins de flacari sau suflat in sus, in aer de o explozie visul are interpretare ca tu profiti in anumite situatii. Increderea ta a fost compromisa. Cand visezi ca auzi sunetul unei explozii puternice dar nu o vezi, indica faptul ca ceva este pe cale de a fi expus sau intra in cunostinta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Extraterestru : Daca visezi fiinte extraterestre sau locuri visul reprezinta ideile tale aduse de departe si imaginatia salbatica. Mintea ta nu are nicio limita. Alternativ, ... :

          Facebook : Daca visezi fiinte extraterestre sau locuri visul reprezinta ideile tale aduse de departe si imaginatia salbatica. Mintea ta nu are nicio limita. Alternativ, ...