Interpretare Vise cu Facultate

 

   Cand visezi ca mergi la facultate pentru prima data semnifica noi prietenii si oportunitati. Cand visezi ca esti la facultate indica faptul ca treci prin niste schimbari sociale sau culturale. Doresti sa iti imbogatesti cunostintele. Se sugereaza, de asemenea, ca acum este un moment bun pentru tine de a experimenta si a incerca lucruri noi. Daca ai mers la facultate in trecutul tau, ia in considerare, de asemenea, experientele tale personale si amintirile din zilele de facultate. In orice caz, daca actualmente est in la facultate, atunci acest vis poate fi o reflectare a celor ce te inconjoara in acest moment. Pe de alta parte, visul are interpretare ca vei atinge obiectivele tale prin perseverenta si munca. Ai putea sa treci printr-o perioada de stres in viata ta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Fag : A vedea un fag in visul tau are interpretare ca intelectul, invatarea si intelepciunea. Sa acorzi o atentie deosebita la mesajul din visul tau deoarece vei ... :

          Falci : Daca visezi falcile unui animal, visul indica o neintelegere. Aceasta poate insemna ca tu grabesti lucrurile. Alternativ, visul are interpretare ca cineva ...