Interpretare Vise cu Falci

 

   Daca visezi falcile unui animal, visul indica o neintelegere. Aceasta poate insemna ca tu grabesti lucrurile. Alternativ, visul are interpretare ca cineva sau o situatie iti ocupa o mare parte din timp, energie sau chiar dintre aspectele personale. Daca visezi propriul maxilar, visul reprezinta propria incapatanare, determinare si multã autoritate. E posibil sa ai nevoie de mai multa vointa si curaj in unele situatii. Cand visezi ca falcile tale sunt inclestate, visul sugereaza manie neexprimata sau alte sentimente puternice care te incetinesc. Cand visezi ca cineva iti rupe sau disloca maxilarul, visul are interpretare ca propriile convingeri si principii sunt compromise.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Faliment : Cand visezi ca esti falimentat indica faptul ca ai nevoie sa incepi sa iei masuri pentru a te proteja pe tine si resursele tale. Te poti simit epuizat emotional ... :

          Familie : A vedea familia ta in visul tau reprezinta securitate, caldura si dragoste. S-ar putea simboliza, de asemenea, amaraciune, gelozie, sau rivalitate, in functie ...