Interpretare Vise cu Familie

 

   A vedea familia ta in visul tau reprezinta securitate, caldura si dragoste. S-ar putea simboliza, de asemenea, amaraciune, gelozie, sau rivalitate, in functie de relatia ta cu familia ta. Alternativ, ar putea insemna ca esti prea dependent de familia ta, mai ales in cazul in care membrii familiei sunt in visele tale recurente. Ia in considerare, de asemenea, importanta unui anumit membru al familiei sau relatia pe care o ai cu el. Cand visezi ca familia ta nu actioneaza sau nu apare asa cum este in mod normal, atunci inseamna ca vrei sa te distantezi de ei. Sau pur si simplu nu intelegi comportamentul lor. A vedea familia altcuiva in vis are interpretare ca comuniune. Visul serveste pentru a-ti reaminti ca alte persoane pot intra si iesi din viata ta, dar vei avea mereu familie. Alternativ, sa visezi despre familia altcuiva are interpretare ca idealizezi sau romantizezi modul in care are trebui sa fie o familie. Vrei ceea ce alte familii au.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Fantana : A vedea o fantana in vis reprezinta bucurie, placere reinnoita sau sensibilitate crescuta. Ai o izbucnire de emotii pozitive. Poate ca intri intr-o noua relatie ... :

          Fantoma : A vedea o fantoma in vis reprezinta ceva pe care nu mai poti sa-l obtii. Aceasta indica faptul ca te simti deconectat de la viata si societate. Incearca sa-ti ...