Interpretare Vise cu Fantoma

 

   A vedea o fantoma in vis reprezinta ceva pe care nu mai poti sa-l obtii. Aceasta indica faptul ca te simti deconectat de la viata si societate. Incearca sa-ti dai seama ce vrea fantoma sau ce cauta. Visul poate fi, de asemenea, un semnal pentru tine de a merge mai departe si de a abandona modurile invechite de gandire si de comportament. A-ti vedea propria fantoma in vis are interpretare ca aspecte ale tale de care ti-e frica. Acest lucru poate implica o amintire dureroasa, vinovatie, sau unele ganduri reprimate. Sau ti-ar putea fi frica de moarte. Cand visezi ca te transformi intr-o fantoma inseamna ca esti disperat sa scapi dintr-o situatie. Cand visezi ca intinzi mana pentru a atinge o fantoma, dar ea dispare, indica faptul ca iei masuri pentru recunoasterea unor ganduri dureroase sau reprimate chiar daca nu esti gata pe deplin sa le confrunti. A vedea fantoma unei ruda sau a unui prieten in visul tau inseamna ca esti in pericol ca acea persoana sa-ti faca acte de rautate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Farfurii : A vedea farfurii in visul tau reprezinta idei, concepte, si atitudini. Daca vasele sunt murdare si nespalate, apoi semnifica nemultumirea si o perspectiva ... :

          Farmacie : Cand visezi ca esti intr-o farmacie inseamna ca este timpul sa te vindeci. Ai nevoie sa-ti corectezi gandirea si sa-ti reajustezi atitudinea. Ar trebui sa ...