Interpretare Vise cu Farfurii

 

   A vedea farfurii in visul tau reprezinta idei, concepte, si atitudini. Daca vasele sunt murdare si nespalate, apoi semnifica nemultumirea si o perspectiva pesimista. Este posibil sa fi trecut cu vederea unele probleme din viata ta sau nu te-ai confruntat cu propriile emotii. Cand visezi ca speli vasele are interpretare ca te vrei sa mergi mai departe si sa planifici urmatorul lucru care vine in drumul tau. Alternativ, reprezinta rutina de zi cu zi. Poate ca esti blocat intr-o rutina. A vedea rafturi pline de farfurii lustruite are interpretare ca incerci sa faci ce-i mai bine si incerci sa extragi bunul dintr-o situatie. Incerci sa faci o impresie buna. A vedea vase sparte sau sa spargi vase in vis semnifica sentimente de saracie, lipsa, si inadecvare. Este posibil sa simti ca nu indeplinesti asteptarile altora.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Farmacie : Cand visezi ca esti intr-o farmacie inseamna ca este timpul sa te vindeci. Ai nevoie sa-ti corectezi gandirea si sa-ti reajustezi atitudinea. Ar trebui sa ... :

          Fasole : A vedea sau a manca fasole in visul tau semnifica conexiunea ta la radacinile tale si la umanitate. Ia in considerare cea anume te leaga de comunitate. Alternativ, ...