Interpretare Vise cu Fata

 

   Sa-ti vezi fata ta in vis reprezinta personajul pe care-l arati lumii in opozitie cu adevaratul tu. Se poate referi la modul in care te confrunti cu probleme si modul in care te ocupi de problemele din viata ta. Cand visezi ca fata ta are defecte sau are acnee are interpretare ca emotiile pe cale de eruptie. Ai putea suferi un atac la persoana ta sau la reputatia ta. Potrivit folclorului, daca visezi ca fata ta este umflata, atunci inseamna ca vei vedea o imbunatatire in situatia ta financiara. Cand visezi ca tu sau altcineva are doua fete sau ca fata se schimba rapid de la o persoana la alta indica neincrederea. Tu sau cineva in viata ta actioneaza "cu doua fete". Cand visezi ca te speli pe fata are interpretare ca ai nevoie sa cureti o anumita situatie incurcata, murdara. Cand visezi ca fata ta este intr-un balon indica faptul ca nu iti exprimi suficient sentimentele tale. Tii prea multe in interior.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Femeie : A vedea o femeie in vis reprezinta instinctul maternal, pasivitate, natura ta grijulie, precum si dragoste. Aceasta se refera la aspectele tale feminine sau ... :

          Fereastra : A vedea o fereastra in visul tau inseamna sperante luminoase, posibilitati vaste si intelegere. Daca fereastra unei case este de culoare inchisa, atunci se ...