Interpretare Vise cu Film

 

   Cand visezi ca te uiti la un film inseamna ca iti analizezi propriile ganduri si pe tine insuti dintr-un punct de vedere obiectiv. Alternativ, acesta reprezinta amintiri vechi si trecutul. Poate ca exista ceva ce poti invata din trecut. Cand visezi ca developezi un film se refera la o relatie sau situatie "in curs de dezvoltare". Alternativ, acesta semnifica finalizarea unui proiect sau a unei activitati. Esti pregatit sa te bucuri si sa beneficiezi de roadele muncii tale. Gandeste-te la imaginea care este in curs de developare. Daca imaginea de pe film nu iese, atunci inseamna ca nu esti pregatit pentru rezultatul unei situatii. Cand visezi ca te uiti la un film are interpretare ca te uiti cum trece viata pe langa tine. Poate ca traiesti indirect prin actiunile altora. Ia in considerare, de asemenea, modul in care filmul face o paralela la situatii din viata de veghe. Observa modul in care personajele se refera la tine si modul in care acestea pot reprezenta un aspect al tau. Cand visezi ca joci un rol in film prezice ca ceva din subconstientul tau este pe cale sa apara sau sa fie dezvaluit. Aceasta poate reprezenta, de asemenea, amintiri ale unor imagini din trecutul tau. Alternativ, visul te poate indrepta spre un nou rol pe care l-ai putea insusi. Subconstientul tau te pregateste psihologic pregateste pentru acest nou rol al tau. Cand visezi ca ecranul de film este gol are interpretare ca incerci sa te distantezi de un aspect sau de o emotie. Sau te simti exclus de la unele situatii. Alternativ, ecranul gol are interpretare ca o lipsa de realizari. Simti ca nu ai nimic la care sa te uiti in urma.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Fiu : Daca il visezi pe propriul fiu visul semnifica ideal, speranta, potential si partea tineresca din tine. Pe de alta parte, sa-l visezi pe fiul tau nu poate ... :

          Flacari : A vedea o flacara in vis are interpretare ca purificarea. Cand visezi ca te lupti cu flacarile inseamna ca va trebui sa depui tot efortul si energia in ...