Interpretare Vise cu Flori

 

   A vedea flori colorate in visul tau inseamna bunatate, compasiune, blandete, placere, frumusete, si castig. Este, de asemenea, un simbol al perfectiunii si spiritualitatii. Visul tau poate fi o exprimare de dragoste, bucurie si fericire. Alternativ, florile in vis, mai ales daca acestea infloresc, reprezinta potentialul ascuns si talentele latente. Florile pot indica, de asemenea, un anumit moment sau un sezon. In cazul in care florile sunt albe, apoi se are interpretare ca tristete. Considera culoarea florii si tipul florii pentru o analiza suplimentara. A vedea flori ofilite sau moarte in visul tau denota dezamagiri si situatii sumbre. Aceasta poate semnala sfarsitul unei relatii de dragoste. Sau ar putea indica faptul ca este posibil sa nu iti utilizezi pe deplin potentialul si talentele si le lasi sa se ofileasca. Cand visezi ca ai primit un buchet de flori reprezinta respect, aprobare, admiratii, si recompense. A vedea flori care infloressc in sol arid inseamna ca energia si natura vesela iti vor permite sa depasesti nemultumirile tale. Daca culegi flori, atunci visul are interpretare ca dragostea infloritoare sau o noua relatie in curs de dezvoltare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Fluturi : Daca visezi un fluture visul inseamna longevitate, creativitate, dragoste, bucurie si spiritualitate. Este posibil sa ai un nou mod de gandire. Sau esti in ... :

          Foame : A visa la foamete semnifica o schimbare negativa in afaceri si in sanatate. Alternativ, se indica sentimente de vinovatie pentru ceea ce ai, in timp ce altii ...