Interpretare Vise cu Fluturi

 

   Daca visezi un fluture visul inseamna longevitate, creativitate, dragoste, bucurie si spiritualitate. Este posibil sa ai un nou mod de gandire. Sau esti in curs de transformare. Alternativ, un fluture se refera la nevoia de a te stabili. Iti lipseste concentrarea in viata ta. Ai tendinta de a fi nestatornic si de a sari de la un lucru la altul. De asemenea, ia in considerare termenul de "fluture social" ce descrie pe cineva care este popular si care e pe cale sa plece. Poate ca ai nevoie sa fii mai mult pe cale de a pleca. Daca visezi doi fluturi visul reprezinta dragoste si o casnicie lunga si fericita. Daca vezi mai multi fluturi in visul tau, atunci acesta are interpretare ca acceptare, crestere, inspiratie si gratuitatea. Cand visezi ca prinzi sau ucizi un fluture visul are interpretare ca esti prea superficial. Alternativ, visul se refera la natura ta posesiva. A visa un fluture mort visul se refera la obiectivele nerealizate. Cand visezi ca montezi un fluture pe un cadru visul are interpretare ca opresiuni sexuale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Foame : A visa la foamete semnifica o schimbare negativa in afaceri si in sanatate. Alternativ, se indica sentimente de vinovatie pentru ceea ce ai, in timp ce altii ... :

          Foc : In functie de contextul visului tau, a vedea un foc in vis poate simboliza distrugere, pasiune, dorinta, iluminare, purificare, transformare sau furie. Se ...