Interpretare Vise cu Foc

 

   In functie de contextul visului tau, a vedea un foc in vis poate simboliza distrugere, pasiune, dorinta, iluminare, purificare, transformare sau furie. Se poate sugera o trecere de la ceva vechi la ceva nou care intra in viata ta. Gandurile si opiniile ti se schimba. In special, in cazul in care focul este sub control sau intr-un loc amenajat, atunci este o metafora la propria flacara care arde in tine, precum si la o transformare interioara. Daca focul te inconjoara pe tine si pe altcineva, atunci visul semnifica legatura ta stransa cu acea persoana. Voi doi impartasiti ceva important in comun. Mai mult, visul poate fi o metafora pentru cineva care este "focos". Aceasta reprezinta unitatea, motivatia si energia ta creatoare. Alternativ, visul poate fi o avertizare asupra activitatilor tale periculoase sau riscante. Te „joci cu focul”, literalmente. Cand visezi ca te arde focul indica faptul ca temperamentul tau este scapat de sub control. O anumita problema sau situatie te arde pe interior. Cand visezi ca o casa arde indica faptul ca trebuie sa te supui unor transformari. Daca ai vise recurente in care casa familiala arde, atunci se are interpretare ca nu esti inca pregatit pentru schimbare sau ca te lupti impotriva schimbarii. Alternativ, se evidentiaza pasiunea si dragostea celor din jurul tau. Cand visezi ca ai dat foc la ceva inseamna ca vei depasi obstacolele din viata ta prin multa munca si efort. Daca dai foc la ceva sau chiar iti dai singur foc, atunci se indica faptul ca suferi de pe urma unui mare necaz in viata ta. Esti la un pas de disperare si doresti sa distrugi ceva din tine sau un aspect al tau. Cand visezi ca stapanesti focul cu mainile reprezinta furia pe care incerci sa o reprimi. Ai dificultati in a te exprima si ai tendinta de a exagera.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Fostul,Fosta : Daca visezi despre un fost prieten/prietena sau fost sot/sotie, ca tu si fostul/a va sarutati/certati sau ca tu si fostul/a sunteti din nou impreuna visul ... :

          Fotbal : Cand visezi ca ai participa la un meci de fotbal reprezinta multumire si pace a mintii. Cand visezi ca te joci fotbal denota necesitatea de a stabili obiective ...