Interpretare Vise cu Fostul,Fosta

 

   Daca visezi despre un fost prieten/prietena sau fost sot/sotie, ca tu si fostul/a va sarutati/certati sau ca tu si fostul/a sunteti din nou impreuna visul are interpretare ca ceva sau cineva in viata ta actuala are sentimente similare cum ai simtit tu in timpul relatiei cu fostul/a. Visul poate fi o modalitate de alertare a ta ca un model similar de comportament este in relatia ta actuala. Ceea ce ai invatat din relatia anterioara te-ar ajuta in relatia actuala, astfel incat sa nu repeti aceleasi greseli. Alternativ, poti reflecta asupra experientelor pozitive si vremurilor bune pe care le-ai petrecut cu dragostea ta din trecut. Visul de a fi din nou impreuna cu fostul/a sau dorinta lui/ei de a fi cu tine nu este necesar sa fie o reflectare a realitatii. Acest vis poate fi declansat de o schimbare majora in relatia ta actuala si trebuie sa tii seama de cat de departe ai ajuns in relatiile trecute. In special, daca visezi pe fostul sot/sotie visul indica faptul ca in prezent te afli intr-o situatie pe care nu ai dorit-o. Visul are interpretare ca te confrunti cu o relatie similara sau situatie care te face sa te simti nefericit si inconfortabil. Alternativ, visand ca esti impreuna cu fostul sot/sotie implica faptul ca repeti subconstient aceleasi tipare vechi din acea relatie in relatia ta prezenta. Faci aceleasi greseli si reactionezi in acelasi mod. Cand visezi ca fostului tau prieten sau fostei prietene ii este dor de tine visul are interpretare ca "pierzi" un aspect al acestei relatii din trecut. O situatie in viata ta actuala iti poate aminti de relatia ta cu fostul/fosta. Alternativ, visul poate insemna ca ai mers mai departe cu viata ta. Ideea ca fostului/fostei ii este dor de tine poate fi un joc de cuvinte despre "pierderea" ocaziei lui/ei sau "pierderea" sansei lui cu tine. Daca visezi pe fostul partener visul are interpretare ca tu te compari cu el. Visul iti spune sa nu faci aceleasi greseli de la sfarsitul acelei relatii. Cand visezi ca fostul prieten a murit visul indica faptul ca sentimentele tale pentru el sunt complet terminate acum. Visul este o metafora a modului in care dai drumul trecutului si esti gata sa mergi mai departe si te dedici pe deplin unor noi relatii. Metaforic vorbind visul despre fostul/fosta ta poate semnifica, de asemenea, aspecte proprii pe care le-ai dat afara sau neglijat.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Fotbal : Cand visezi ca ai participa la un meci de fotbal reprezinta multumire si pace a mintii. Cand visezi ca te joci fotbal denota necesitatea de a stabili obiective ... :

          Fotografie,Poza : A vedea o fotografie in vis indica faptul ca exista o relatie care are nevoie de atentia ta. Nu te uiti suficient de adanc in problema respectiva. Alternativ, ...