Interpretare Vise cu Fotbal

 

   Cand visezi ca ai participa la un meci de fotbal reprezinta multumire si pace a mintii. Cand visezi ca te joci fotbal denota necesitatea de a stabili obiective si a le atinge. Este timpul A opri jurul valorii de Goofing si a stabilit obiective turistice pe termen lung. Luati in considerare importanta pozitiei pe care joci. Alternativ, joc de baseball poate fi similara cu preludiu sexual la fel ca in a ajunge la baza de prima, a doua, sau a treia la o data. Jocul de baseball are aluzii sexuale, in cazul in care aspectele masculine este reprezentata de lilieci si de aspectele feminine este reprezentat in forma de minge sau stadion. Cand visezi ca esti pe un teren de baseball indica faptul ca trebuie sa acorde o atentie la oportunitati care vin drumul tau. A vedea un teren de baseball in curs de constructie se refera la probleme nerezolvate sexuale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Fotografie,Poza : A vedea o fotografie in vis indica faptul ca exista o relatie care are nevoie de atentia ta. Nu te uiti suficient de adanc in problema respectiva. Alternativ, ... :

          Fotomodel : A visa ca esti fotomodel de moda reprezinta o imagine pe care doresti sa o infatisezi. Incerci sa fii cineva sau ceva ce nu esti. Alternativ, el are interpretare ...