Interpretare Vise cu Frate

 

   Daca visezi pe fratele tau visul are interpretare ca unele aspecte din relatia ta cu el. Visul poate servi, de asemenea, sa iti aminteasca daca cineva in viata reala are anumite caracteristici sau comportamente similare cu fratele tau. Daca nu ai un frate si in vis ai unul, atunci visul poate simboliza caracteristicile de care ai nevoie sa le recunosti in tine. Fratele din visul tau poate fi, de asemenea, sinonim cu un prieten apropiat sau prietena. Fratele are de asemenea, implicatii religioase si reprezinta, astfel, probleme spirituale. Sa iei in considerare, de asemenea, expresia "fratele mai mare este cu ochii pe tine", care indica faptul ca visul are de a face cu probleme de autoritate si opresiune. Cand visezi ca esti suparat sau furios pe fratele tau visul sugereaza furia reprimata pe care o simti dar ti-e frica sa ti-o exprimi in viata reala.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Frauda : Cand visezi ca fraudezi pe cineva are interpretare ca trebuie sa-ti reevaluezi propriul caracter. Este posibil sa te folosesti sau sa profiti de oameni. Visul ... :

          Frica : Cand visezi ca simti frica indica faptul ca realizarile tale nu vor avea succesul anticipat. Te confrunti cu anxietate in diferite aspecte ale vietii tale. ...