Interpretare Vise cu Fructe

 

   A vedea fructe in visul tau inseamna crestere, abundenta si castig financiar. Ele are interpretare ca, de asemenea, pofta si sexualitatea. In special, fructele verzi in visul tau denota graba si eforturile dezamagitoare. Ai nevoie sa lucrezi mai mult si mai intens, in scopul de a-ti atinge obiectivele. Daca fructul este copt, apoi se reprezinta fertilitatea si conceptia. Iti doresti un copil sau esti gata de a avea un copil. A vedea sau a manca fructe putrezite sau amare reprezinta oportunitati pierdute de crestere si de placere. Alternativ, se indica o situatie sau o relatie care s-a incheiat prematur. Exprimi un oarecare regret. Cand visezi ca vinzi sau cumperi fructe indica faptul ca eforturile tale sunt irosite intr-un efort inutil. A vedea sau a manca fructe uscate in visul tau se refera la o varsta inaintata si problemele de imbatranire. Visul poate, de asemenea, relationa la infertilitate.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Frumos : Cand visezi ca tu sau cineva este extraordinar de frumos se refera la aspecte ale tale pe care le admiri si le apreciezi. Acestea pot fi sentimente pe care ... :

          Frunte : A vedea o frunte neteda in vis indica faptul ca esti corect si afisezi o judecata buna. Indica, de asemenea, capacitatea ta intelectuala. A vedea o fruntea ...