Interpretare Vise cu Fursecuri

 

   Cand visezi ca mananci, dai, primesti sau furi fursecuri indica faptul ca permiti chestiunilor si problemelor minore sa te deranjeaza. Sa visezi prepari niste fursecuri semnifica sentimente de optimism si dezvoltare. Cand visezi ca un lot de fursecuri proaspat coapte s-a terminat, nu mai este la indemana, atunci se presupune ca altcineva incearca sa profite de recompensele tale. Cu alte cuvinte, cineva incearca sa isi asume munca ta grea si sa primeasca meritele tale. Daca esti in stare sa iti recuperezi fursecurile, atunci inseamna ca esti constient de imprejurimile tale si de persoanele care te inconjoara. Recastigi controlul. A vedea sau a manca fursecuri de ciocolata are interpretare ca indulgentele tale vinovate. Daca esti pe cale sa coci niste fursecuri de ciocolata, atunci acest lucru reprezinta conexiunea cu cineva intr-un mod intim si emotional.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Furtuna : Daca visezi o furtuna visul inseamna o lupta coplesitoare, soc, pierdere sau catastrofa in viata reala. Furtuna reprezinta, de asemenea, temerile neexprimate ... :

          Galaxie : Daca visezi o furtuna visul inseamna o lupta coplesitoare, soc, pierdere sau catastrofa in viata reala. Furtuna reprezinta, de asemenea, temerile neexprimate ...