Interpretare Vise cu Gard

 

   A vedea un gard in visul tau inseamna un obstacol sau bariera care poate sta in calea ta. Te poti simti limitat si restrictionat in a te exprima. Te simti ingradit intr-o situatie sau ingradit intr-o relatie? Alternativ, gardul are interpretare ca nevoia de intimitate. Incerci sa te inchizi de restul lumii. Daca exista o gaura in gard, atunci gaura este o incurajare ca poti depasi si cuceri orice obstacol ti-ar putea sta in cale. Aceasta poate insemna, de asemenea, ca intimitatea ta este compromisa. Cand visezi ca te urci pe un gard denota succes. Daca in cele din urma sari peste gard, apoi se indica faptul ca iti vei realiza dorintele prin intermediul unor mijloace nu tocmai legitime. Cand visezi ca esti pe gard, apoi visul poate fi o metafora care indica faptul ca esti indecis in legatura cu ceva. Cand visezi ca construiesti unui gard are interpretare ca iti construiesti o fundatie solida pentru succes. Alternativ, indica faptul ca blochezi ceva sau ca te inchizi de exterior. Cand visezi ca ai cazut de pe un gard denota ca esti depasit in ceea ce priveste un proiect cu care ai de-a face. A vedea un gard in apa are interpretare ca o bariera emotionala pe care o construiesti in jurul tau. Ti-e frica sa-ti afisezi adevaratele tale sentimente si nu vrei sa lasi oamenii sa te descopere. Aspectul gardului este similara cu starea ta emotionala.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Gargarita : Daca visezi o gargarita, visul are interpretare ca frumusete si noroc. Visul poate fi, de asemenea, o metafora pentru o doamna care te deranjeaza in viata ... :

          Garoafe : A vedea garoafe in visul tau are interpretare ca lumina, vitalitate si bucurie. Pe de alta parte, ar putea reprezenta celibat. Ia in considerare culoarea garoafei ...