Interpretare Vise cu Gati

 

   Cand visezi ca coci reprezinta sinele creativ si capacitatea de a face lucrurile sa se miste. Daca amestecati ingrediente impreuna pe care in mod normal nu le-ati combina, atunci el are interpretare ca aveti nevoie de a gasi o legatura intre doua lucruri aparent diferite. Poate ca aceste lucruri care par incompatibile pot duce la rezultate surprinzatoare, dar pozitive. A visa ca gatesti semnifica dorinta de a influenta pe altii in asa fel incat sa te placa sau sa devina dependenti de tine. Alternativ, visul reprezinta si dezvoltarea ta. Vrei sa fii iubit. Sau visul ar putea insemna ca ai nevoie sa iti exprimi creativitatea. Cand visezi ca ai dificultati legate de gatit indica faptul ca incerci prea mult ceva.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Gaura : Sa vezi o gaura in pamant denota aspecte ascunse ale activitatilor tale. Pe de alta parte, aceasta poate insemna ca te simtiti gol in interior. Acest vis ... :

          Gelozie : Cand visezi ca esti gelos pe o persoana, visul semnifica sentimente existente in viata reala. Visul poate dezvalui sentimente ale subconstientului de gelozie ...