Interpretare Vise cu Gemeni

 

   Daca visezi gemeni visul semnifica ambivalenta, dualitati sau opozitii. Esti fie in armonie cu ideile si deciziile tale fie in conflict. Alternativ, gemenii reprezinta securitate in afaceri, fidelitate si multumire cu viata. Cand visezi ca gemenii se lupta visul reprezinta un conflict intre contrariile psihicului tau. Unul dintre gemeni semnifica aparitia materiei subconstiente si sentimentele suprimate, in timp ce celalalt geaman reprezinta mintea constienta. Exista unele situatii in care nu te confrunti. Cand visezi ca dai nastere la gemeni visul implica faptul ca mintea ta creativa este in conflict cu convingerile tale personale. Ceva sau cineva te trage in directii opuse.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Gene : Daca visezi genele tale sau visezi ca acestea sunt in crestere visul indica faptul ca incerci sa te exprimi intr-un mod subtil sau ascuns. Visul inseamna, ... :

          Genunchi : Daca visezi genunchii tai, visul are interpretare ca un suport pe care il poti primi. Te simti foarte emotional. Sentimente de inadecvare sau slabiciune si ...