Interpretare Vise cu Greutate

 

   A visa la propria greutate reprezinta stima de sine, influenta sau puterea de convingere. Este, de asemenea, indicativ pentru poverile pe care le cari in viata. Alternativ, greutatea reprezinta preocuparea cu forma ta fizica si legata de aspectul tau. Cand visezi ca pierzi in greutate indica faptul ca nu mai esti tras in jos de o anumita responsabilitate sau povara emotionala. Este ca si cum ceva a fost ridicat de pe umerii tai. Cand visezi ca esti supraponderal sau ca castigi in greutate are interpretare ca te simti supra-impovarat si presat. Cari dupa tine prea multe responsabilitati. Cand visezi ca esti subponderal implica faptul ca trebuie sa lucrezi mai mult la ceva. Visul poate , de asemenea, sa iti spuna ca esti depasit in unele situatii.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Grindina : Cand visezi ca esti prins intr-o furtuna cu grindina are interpretare ca esti retras emotional. O situatie dincolo de controlul tau te provoaca sa te inchizi ... :

          Guma : Cand visezi ca mesteci guma de mestecat are interpretare ca nu esti in masura sa te exprimi in mod eficient. Te poti simti vulnerabil. Alternativ, visul are ...