Interpretare Vise cu Gunoi

 

   Cand visezi ca arunci gunoiul are interpretare ca arunci vechile obiceiuri negative, precum si caracteristicile tale rele si trasaturile nedorite. Alternativ, gunoiul indica faptul ca nu iti asumi responsabilitatea pentru ceva. A vedea mormane de gunoi in vis reprezinta aspecte respinse sau nedorite de tine. A gasi ceva de valoare in gunoi are interpretare ca poti gasi ceva de pret chiar si in cele mai neasteptate locuri. Nu subestima unele lucruri! Visul poate, de asemenea, sa iti spuna ca gunoiul unuia poate fi comoara altuia. Poate ca trebuie sa incepi sa vezi lucrurile dintr-o perspectiva diferita. Daca visezi gunoi, visul are interpretare ca idei si probleme pe care le-ai aruncat si nu le-ai mai folosit. Gunoiul poate reprezenta de asemenea, o situatie sau o persoana care nu merita timpul tau. Alternativ, visul are interpretare ca trebuie sa acorzi prioritate si sa organizezi ideile tale si unele aspecte ale vietii tale. Ideile tale pot fi pierdute in dezordine. Daca visezi un gunoi de animale nou-nascute, visul indica timpul in care o idee a fost in curs de dezvoltare sau se va dezvolta. Uita-te la numarul din gunoi care iti va da cu aproximatie perioada de timp. Alternativ, visul se refera la probleme de co-dependenta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Gura : A vedea o gura in vis semnifica nevoia ta de a te exprima sau vorbi despre o problema care te deranjeaza. Alternativ, visul are interpretare ca ai spus prea ... :

          Hacker : A vedea o gura in vis semnifica nevoia ta de a te exprima sau vorbi despre o problema care te deranjeaza. Alternativ, visul are interpretare ca ai spus prea ...