Interpretare Vise cu Gura

 

   A vedea o gura in vis semnifica nevoia ta de a te exprima sau vorbi despre o problema care te deranjeaza. Alternativ, visul are interpretare ca ai spus prea multe si trebuie sa-ti tii gura. In special, sa visezi ca ai gura uscata inseamna ca ti-ai pierdut cuvintele. Ai o problema in a-ti exprima sentimentele tale. Alternativ, visul poate fi o realitate fizica ca esti foarte insetat. Cand visezi ca tu sau cineva iti acopera gura inseamna ca esti impiedicat in a te exprima complet. Indica, de asemenea, faptul ca vorbesti prea mult si trebuie sa stii cand sa taci. Daca acoperi gura cuiva, atunci aceasta implica teama de a fi expus. Sau poate ca iti este frica sa auzi un adevar. Cand visezi ca cineva te loveste peste gura indica faptul ca esti literalmente impiedicat in a-ti exprima furia si alte emotii negative. Cineva incearca, de asemenea, sa isi forteze opiniile si convingerile pe tine. Daca simti durere in gura ta atunci cand te trezesti, atunci "durerea" poate fi un rezultat al maxilarului incordat in timpul visului tau.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Hacker : A vedea o gura in vis semnifica nevoia ta de a te exprima sau vorbi despre o problema care te deranjeaza. Alternativ, visul are interpretare ca ai spus prea ... :

          Haine : A vedea o gura in vis semnifica nevoia ta de a te exprima sau vorbi despre o problema care te deranjeaza. Alternativ, visul are interpretare ca ai spus prea ...