Interpretare Vise cu Hamac

 

   A vedea un hamac in visul tau inseamna ca ai nevoie sa acorzi ceva timp pentru activitati de placere si pentru hobbyuri. Ai nevoie sa te relaxezi! Cand visezi ca tolannit intr-un hamac se refera la aprecierea ta pentru viata. Acorda timp suficient pentru a te opri si pentru a te bucura de viata. Alternativ, visul are interpretare ca ti-ai realizat obiectivele. Ai realizat ce ai stabilit sa faci. Cand visezi ca pici dintr-un hamac implica faptul ca esti indus in eroare sa crezi ca totul este in regula atunci cand nu este. Te asteapta o dura trezire la realitate! Alternativ, cazand de pe hamac inseamna ca ai inca unele lucrari neterminate de care trebuie sa te apuci.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Handicap : Cand visezi ca tu sau cineva este handicapat are interpretare ca propriile slabiciuni si nevoi. Te confrunti cu multe provocari si ai nevoie sa-ti maximizezi ... :

          Hartie : A vedea hartie alba si goala in visul tau semnifica dorinta de a-ti face un nou inceput in viata ta. Ai nevoie sa te exprimi prin scris sau prin arta. Alternativ, ...