Interpretare Vise cu Iepuri

 

   Daca visezi un iepure, visul inseamna noroc, putere magica si succes. Ai o atitudine pozitiva asupra vietii. Alternativ, iepurii are interpretare ca abundenta, caldura, fertilitatea si activitatea sexuala. Poate ca viata ta sexuala trebuie sa fie tinuta sub control. Visul poate fi, de asemenea, asociat cu perioada de Pasti si propriile amintiri din perioada Pastelui. In special, sa visezi un iepure alb are interpretare ca fidelitatea in dragoste. Iepurele alb, de asemenea, serveste ca un ghid sa te orientezi spre directia corecta. Daca visezi un iepure negru visul se refera la teama de intimitate. In cazul in care iepurele topaie in visul tau, atunci aceasta indica fertilitate. Vei fi inconjurat de copii. Alternativ, visul poate fi similar cu lipsa de angajament si iti indica cum sa sari de la un lucru la altul. Daca visezi zgarieturi de iepure sau muscaturi, atunci inseamna ca trebuie sa acorzi mai multa atentie relatiei personale sau vietii amoroase.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Iertare : Cand visezi ca ai iertat pe cineva inseamna ca este timpul sa lasi deoparte vechile ranchiune, vinovatia, sau resentimentele, astfel incat sa poti merge mai ... :

          Imbracaminte,Haine : Sa viseze despre hainele tale reprezinta simbolic Sinele tau public si modul in care esti perceput. Acesta poate arata si modul in care te comporti cu ceilalti, ...