Interpretare Vise cu Impachetare

 

   Cand visezi ca impachetezi lucruri semnifica schimbari mari care urmeaza pentru tine. Pui deoparte probleme din trecut sau lasi in urma relatii vechi. Alternativ, visul reprezinta greutatile care te impovareaza in drumul tau. Cand visezi ca impachetezi, despachetezi, apoi impachetezi si despachetezi din nou reprezinta haos in viata ta. Te simti coplesit de diversele lucruri cu care jonglezi in viata ta. Cari prea multe sarcini si trebuie sa mai dai drumul din ele. Ia in considerare ce treburi neterminate ai. Incearca sa rezolvi aceste probleme astfel incat acestea pot fi lasate in pace in cele din urma. Cand visezi ca impachetezi, dar cu cat impachetezi mai mult , cu atat ai mai multe de impachetat implica faptul ca esti coplesit de responsabilitatile si asteptarile nesfarsite in viata ta. Ca urmare, esti blocat in circumstantele actuale.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Impartasanie : A visa despre impartasanie are interpretare ca conflictul tau cu lumea materiala si lumea spirituala. Esti blocat intre valorile si sentimentele tale. Pe de ... :

          Implanturi : Cand visezi ca iti pui sau ai implanturi, visul se refera la problemele tale de imagine referitoare la corp. Te simti nesigur si constient despre modul in ...