Interpretare Vise cu Inec

 

   Cand visezi ca te ineci indica faptul ca te simti coplesit de emotii. Problemele reprimate se pot intoarce sa te bantuie. Poate te misti prea repede in incercarea ta de a-ti descoperi gandurile subconstiente. Ar trebui sa actionezi cu mai multa prudenta si mai lent. Daca te ineci si mori, atunci visul se refera la o renastere emotionala. Daca supravietuiesti inecului, atunci inseamna ca o relatie sau o situatie din viata de veghe va supravietui in cele din urma criza. A vedea pe cineva inecandu-se in vis are interpretare ca devii prea implicat in ceva care este dincolo de controlul tau. Alternativ, acesta reprezinta un sentiment de pierdere in propria identitate. Nu esti in masura sa diferentiezi cine anume esti. Cand visezi ca salvezi pe cineva de la inec indica faptul ca ai recunoscut cu succes anumite emotii si caracteristici care sunt simbolizate de catre victima la inec. Daca nu reusesti sa-l salvezi, atunci aceasta implica faptul ca ai incremenit de frica. Considera o situatie in viata de veghe in care ai lasat frica sa-ti dicteze actiunile.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Inel : Cand visezi ca primesti un inel visul are interpretare ca integritatea emotionala, continuitatea, angajamentele si onoarea. Daca inelul este pe deget, atunci ... :

          Infidelitate,Inselare : Daca visezi infidelitate (fie de catre tine sau altcineva), visul semnifica problemele de abandon si neglijenta intr-o relatie. Sau te simti limitat emotional ...