Interpretare Vise cu Inel

 

   Cand visezi ca primesti un inel visul are interpretare ca integritatea emotionala, continuitatea, angajamentele si onoarea. Daca inelul este pe deget, atunci semnifica angajamentul tau pentru o relatie sau pentru un nou efort. Tu esti loial idealurilor tale, responsabilitatilor tale sau convingerilor tale. Sa visezi un inel distrus visul indica faptul ca loialitatea ta este pusa sub semnul intrebarii. Cineva iti ataca sentimentul de loialitate. Visul implica de asemenea, dezamagiri si separare. Cand visezi ca ai pierdut un inel sau cineva ti-a furat inelul reprezinta nesiguranta. Este posibil sa fi pierdut interesul pentru o relatie sau o problema.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Infidelitate,Inselare : Daca visezi infidelitate (fie de catre tine sau altcineva), visul semnifica problemele de abandon si neglijenta intr-o relatie. Sau te simti limitat emotional ... :

          Inghetata : Cand visezi ca mananci inghetata, visul denota noroc, placere, succes in dragoste si satisfactie in viata ta. Ai nevoie sa savurezi momentul si sa te bucuri ...