Interpretare Vise cu Inmormantare

 

   A vis la propria inmormantare are interpretare ca un sfarsit pentru o situatie sau un aspect al tau. Ti-ai putea reprimarea unele dintre sentimentele tale sau parti din tine. Astfel, visul poate fi un semnal pentru tine sa recunosti aceste sentimente. In loc de a te confrunta cu o situatie, o ingropi si incerci sa uiti despre ea. Daca esti pe moarte, un vis cu o inmormantare se poate referi la sentimente / nelinistile cu privire la propria ta moarte. Cand visezi ca esti la funeraliile altcuiva inseamna ca ingropi o relatie veche si trecutul. Te-ai putea elibera de unele dintre sentimente (resentimente, furie, ostilitate fata de cineva) de care te-ai agatat pana acum. Cand visezi ca participi la o inmormantare pentru un parinte care este inca in viata are interpretare ca ai nevoie sa te separi de restrictiile si limitarile parintilor tai. Moartea simbolica iti poate da curajul de care ai nevoie pentru a face urmatorul pas spre independenta si autonomia ta. Cand visezi ca esti la inmormantarea unei persoane necunoscute are interpretare ca ceva din viata ta trebuie pus deoparte si ingropat, astfel incat sa poti face loc pentru ceva nou. Ai nevoie sa investighezi mai departe ce aspect sau componenta a vietii tale trebuie abandonata.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Inot : Cand visezi ca inoti visul are interpretare ca explorezi aspecte legate de mintea si emotiile subconstientului. Visul poate fi un semn ca esti in cautarea ... :

          Insarcinata,Gravida : Cand visezi ca esti insarcinata are interpretare ca un aspect al tau sau un aspect din viata ta personala, care este in crestere si in curs de dezvoltare. ...